Tara si Amicul

Azi am primit un mesaj de la o doamna, prin care ne-a povestit de existenta a doi catei intr-un parc din cartierul Iris. Unul negru ce pare a fi ranit la labuta, batut sau lovit de masina, si un companion mai mic.

Am fost si am verificat, catelul negru, s-a dovedit a fi o catelusa in varsta de aproximativ 4 ani in calduri, iar companionul ei, un batranel de 9 ani.

I-am luat imediat din parc si i-am dus la cabinetul Happy Pets pentru a fi consultati si sterilizati.

 

Update 22.02.2018.:  Tara si Amicul au fost sterilizati azi.  Amicul pare sa aibe stapani, v-om verifica informatiile si il v-om restitui propietarilor. Tara este foarte slaba si nu pare a avea stapani, asa ca va ramane la noi in foster pana va lua putin in greutate si ii vom gasi stapani responsabili.

 

Update: 23.02.2018.: Amicul, asa cum l-am numit noi pentru ca nu stiam cum il cheama, s-a intors acasa. Cum a ajuns acasa? Foarte comic… In incercarea de a-i gasi casuta, si dupa cum stim cu totii caci cateii sunt foarte destepti, l-am externat de la cabinet si am zis sa ne incercam norocul. Ne-am intors in parc… In drum spre parc, acesta a plans in intersectia dintre strada Oasului cu str. Maramuresului, in gluma am spus „Plange pentru ca isi recunoaste casa”, „Ei, cum sa isi recunoasca casa din masina? Nu are cum”, si ne-am continuat drumul spre parcul in care l-am gasit. In parc, l-am lasat sa vedem ce face, sperand sa ne conduca spre casa lui. A mirosit putin in stanga si dreapta, iar apoi a pornit ca racheta, din nou spre str. Maramuresului. Ce sa vezi? Cateii sunt extraordinar de inteligenti :). S-a oprit exact in intersectie, dorind sa treaca strada. L-am oprit, l-am luat in brate, si am trecut impreuna strada. Cand l-am pus jos, a vrut sa intre direct pe sub poarta unei case. Da, acolo era casuta lui. Ne bucuram ca ne-a condus acasa la el. Am inteles de la stapani ca are tendinta de a mai fugi pe sub poarta, asa ca daca il mai vedeti cumva (speram sa nu mai fie cazul acum ca e sterilizat) va rugat sa il duceti acasa.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sirius Animal Rescue
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *