Trimiteți-ne un mesaj pentru a vedea dacă este disponibil un câine.
Completați un formular de cerere.
Verificarea la domiciliu va fi rezervată.
Odată ce verificarea la domiciliu a trecut, trebuie sa cadem de acord cum se va face transportul.

Vă rugăm să rețineți, acesta este doar un formular de cerere, nu vă angajează să adoptați un câine de la noi, ci doar ne permite să vă potrivim cu câinele și să treceți la următorul pas al efectuării unui control la domiciliu.
Niciun câine nu este rezervat până când formularul / plata de verificare la domiciliu și acordul de adoptare nu a fost completat și a fost agreat de dvs. și de Sirius Animal Rescue. 

Formular cerere Adoptie

  Date parsonale

  Sirius Animal Rescue este o familie mare, ca viitor membru al familiei noastre, ne-ar placea sa ne cunoastem mai bine!

  Adresam cateva intreberi despre locul unde va locui catelul, pentru beneficiu tau si a viitorului membru de familie!

  Ne-ar placea de asemenea sa stim care este experienta ta cu animalele de companie!

  Ce anume va doriti

  Sirius Animal Rescue

  Alegerea de a crește sau adopta un câine este un angajament imens și dorim să facem acest lucru cât mai confortabil pentru dvs. și câinele ales, după cum putem. Cel mai bun mod pentru a face acest lucru este să fim cât se poate de informativi despre ceea ce poate presupune acest lucru. Deci, am enumerat câteva mai jos. Vă rog să nu vă descurajați cu nimic din ce ați citit, câinele dvs. va fi fericit să vină în casa dvs. iubitoare și va învăța și va crește împreună cu familia.
  Mulți dintre câinii noștri au făcut obiectul unui abuz și tratament dur și toți adoptatorii ar trebui să fie conștienți de acest lucru. Ar putea dura ceva timp până când câinele dvs. să vă cunoască, să le cunoască numele și să-și amintească bine. În primele câteva săptămâni va trebui să fiți conștienți de faptul că trebuie să preveniți orice câine de artă de evadare! Timpul de legătură pentru noul dvs. câine este foarte important.

  REGULAMENTUL GENERAL DE PROTECȚIE A DATELOR (GDPR):
  Confidențialitatea dvs. este importantă pentru Sirius Animal Rescue și ne asumăm responsabilitatea cu privire la securitatea informațiilor dvs. personale foarte în serios. Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să fim transparenți cu privire la informațiile pe care le colectăm și la ceea ce facem cu acestea. Pentru a procesa o cerere de adoptare sau adoptare, va trebui să împărtășim informații selectate, cum ar fi numele dvs., adresa și datele de contact. Vom discuta datele necesare pentru a fi partajate cu dvs. în momentul solicitării dvs. Folosim Facebook Messenger pentru o mare parte din comunicarea și corespondența noastră, de asemenea prin e-mail și vă vom contacta telefonic pentru a urmări progresul câinelui pe care îl adoptați. Nu transmitem date personale companiilor de marketing. Toate datele vor fi păstrate într-un mediu sigur timp de maximum trei ani, moment în care vor fi eliminate în siguranță. Vă rugăm să contactați Sirius Animal Rescue dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau clarificări cu privire la protecția datelor noastre.
  Pentru a continua cu această aplicație și pentru a putea comunica cu dvs. despre aceasta, avem nevoie de consimțământul dvs. Vă rugăm să semnați, să datați și să ștergeți, după caz, pentru a vă confirma înțelegerea și consimțământul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •