Fifi

Varsta: 3luni
Sex: feminin
Talie: mica-medie

Aceasta e povestea cățelușei Fifi . “Fifi a fost găsită de un domn pe marginea unei șosele de lângă alba iulia lovită de masina . Domnul a pus o intr o cutie si a adus o la Veterinarius din cluj napoca . Eu eram cu cățelul meu acolo cand a ajuns domnul cu Fifi intr o cutie plină de sânge. Am iesit sa vad ce se intampla si atunci domnul mi a povestit cum a gasit o si mi a explicat că se grăbește intr un loc important si daca pot sa intru eu cu Fifi la veterinar . Cand am intrat cu Fifi înăuntru am realizat ca Fifi de atunci a fost responsabilitatea mea ,si ca viata ei depinde de deciziile mele asa ca am luat o acasa . Din pacate nu am fost destul de stabilă financiar pentru a plătii operatia , spitalizarea,radiografiile si tot ce a mai fost de facut . Am postat cazul lui Fifi pe grupuri ,printre care pe Protecția Animalelor Cluj . Am cerut niste donații iar mai multe suflete darnice au donat anumite sume de bani, unele chiar foarte mari dupa parerea mea si le mulțumesc din inima . Fifi a fost operată cu bine iar dupa operatie , m am gandit sa apelez la Sirius pentru ajutor si pentru ai gasii lui Fifi o familie care sa o accepte cu dezabilitatile pe care le are. Sirius a acceptat să mă ajute si sa plateasca ultima plată. “ salvatorul lu Fifi povesteste.
Fifi are un picior amputat , si a avut mai multe membre rănite dar care se vindeca de la sine. E o cățelușa foarte cuminte ,frumoasa ,cu niste ochișori mari plini de iubire ..dar ii lipseste o locuinta stabilă cu o familie care sa o iubească la fel de mult cum iubeste ea pe toată lumea . Fifi va fii de talie mica , foarte putin probabil va creste spre medie . Nu stim din ce rase de câini a fost creeata,dar stim sigur ca e speciala si merita o viață bună si plina de iubire.

Pentru mai multe poze, albumul ei de facebook: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=siriusanimalrescue&set=a.1688152484692915

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati prin una din urmatoarele metode:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sirius Animal Rescue
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *