Pentru că simțim, iubim, trăim și ne pasă!

 

SIRIUS ANIMAL RESCUE (SAR) este o organizație NON-profit, înființată în toamna anului 2017, din iubire pentru animale.

 

Echipa „Sirius” este formată dintr-o mână de oameni uniți de dorința de a salva sufletele patrupede ale străzii. Suntem o echipă care se luptă zilnic cu stoparea înmulțirii animalelor cu sau fără stapan și protejarea celor fără stăpân în tranzitul către adopție.

Fiindcă MOTIVAȚIA NOASTRA ESTE IUBIREA NECONDIȚIONATĂ pentru viață, îți propunem „Pentalogul iubirii” pentru un animal de companie, un prieten patruped, o ființă agățată cu inima de inima ta!

 1. Sirius crede că, chiar dacă, poate, nu ai fost educat să crești un animal de companie, în momentul în care intri în contact cu unul, iubirea lui nu te poate lăsa indiferent. Noi suntem aici pentru a te îndruma să îți identifici vocația de iubitor de animale.
 2. Sirius este de părere că un prieten patruped este oglinda ta. El poate reflecta genuin stările tale sufletești și acțiunile tale. El îți poate aduce mângâiere sufletească inestimabilă, în schimbul atenției și a grijii tale.
 3. Un animal de companie, un prieten patruped, este un membru al familiei. Dincolo de iubire, el te poate învăța ce înseamnă conviețuirea. Pornită din coeziunea de tipul haiticului, devotamentul său te poate ocroti.
 4. Iubirea față de animale este, în sine, un factor de coeziune între oameni. Noi credem că oamenii care iubesc animalele prețuiesc mult mai mult prietenia și pot deveni prieteni devotați pe viață.
 5. Sirius nu este de acord cu eutanasia fără o foarte o atentă chibzuire a șanselor! Nu suntem de acord cu eutanasia în vederea eradicării unor boli aparent incurabile și contestăm cu vehemență ușurătatea cu care aceasta se propune… pentru că NOI CREDEM ÎN IUBIREA NECONDIȚIONATĂ PENTRU VIAȚĂ!

 

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •