Cirus

Varsta: 2ani
Sex: masculin
Talie: mare

Cirius, catelul din Aghiresu. Acest suflet a fost mult prea chinuit la numai varsta de 2 ani.
Intr-o zi s-a postat pe Protectia animalelor Cluj un video cu Cirius. Un video distribuit in intreaga tara de peste 1000 de ori, insa nimeni nu a sarit in ajutor. Abia se tinea pe picioare saracul, fusese lovit de masina.

A doua zi de la postare am pornit catre acel sat Aghiresu, judetul Cluj, spre Cirius. Cand am ajuns acolo catelul era foarte rau, abia se mai ridica. L-am bagat repede in masina impreuna cu un alt catel paralizat Max si am pornit catre cabinetul Veterinarius.

Eram triste. Ne gandeam daca nu va mai exista nici o sansa pentru el?! Ce facem? Am ajuns la cabinet.

I-am facut radiografie, analizele de sange si CT. Toate au iesit rau. Dupa analizele de sange s-a vazut ca inima este marita, rinichii si ficatul sunt distrusi. Adica daca vedea cineva analizele nu putea sa ne credea ca Cirius traieste!!!

Am avut totusi o speranta cu CT-ul ca se va putea opera. Dar din pacate raspunsul a fost unul negativ. Nu se putea supune unei operatii deoarece aceasta nu ii crestea calitatea vietii.

In alta ordine de idei nici corpul nu ar fi rezistat unei operatii atata de complicate.

In urma CT-ului s-au vazut 2 fracturi: una mai veche si sudata gresit si alta noua. Lovituri de masina. Coloana este fracturata dar din fericire maduva nu este sectionata.

In urma CT-ului s-au vazut 2 fracturi: una mai veche si sudata gresit si alta noua. Lovituri de masina. Coloana este fracturata dar din fericire madsuva nu este sectionata.u ca protejeaza gradina, gainile, puii, catelusii mici.

Este un caine exemplar. In fiecare zi se poate vedea imbunatatirea sanatatii lui Cirius.

Mai jos aveti si postarea initiala in care se poate vedea starea in care se afla cainele:
https://www.facebook.com/groups/anim.cluj/permalink/2141980825827031/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sirius Animal Rescue
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *