Catei cu demodecie
TAGS: demodecie

Cu cateva zile in urma am aflat de aparitia unor catei in satul Iclod din Cluj. O mamica cu 4 pui, care cersea mancare pentru ea si puiutii ei, pe la portile oamenilor. Spre norocul lor, tot cutreierand prin sat in stanga si in dreapta, au ajuns la poarta unei familii care au decis sa nu ramana indiferenti. Astfel o domnisoara i-a primit in curtea bunicii, oferindu-le un adapost temporar, pana la adoptie. Fata sa mobilizat si a adus cateaua in Cluj la sterilizat.

Dat fiind conditiile in care au trait cateii pana sa ajunga la aceasta familie, afara in frig, mizerie si fara mancare, acestia sufera acum de demodecie.

Am luat legatura cu familia in a carei curte se afla cateii si am convenit sa o ajutam cu prinderea cateilor si transportul acestora la cabinetul veterinar Happy Pets unde vor primi prima parte a tratamentului.

Azi ne-am deplasat in Iclod pentru a aduce puiutii in Cluj pentru tratament. Ne-am gandit ca va fi o treaba usoara cu prinsul puiutilor, dar ne-am inselat… Datorita faptului ca puiutii au trait pe strada si nu au socializat, a fost o adevarata provocare sa ii prindem si sa ii transportam… Cu efort, i-am prins si ne-am pornit spre Cluj.

Ajungand la cabinet, acestia au beneficiat de o baita bine-meritata si de prima parte a tratamentului.

La intoarcere, am externat-o si pe mama puiutilor care era inca la cabinet, si asa toti am pornit din nou spre Iclod.

Saptamana urmatoare ne vom deplasa din nou in Iclod, pentru a doua parte a tratamentului, care va fi facut la domiciliul temporar al cateilor.

Update 08.02.2018.: Azi am fost din nou in Iclod pentru cea de a doua administrare a tratamentului. Cateii evolueaza bine, incepe sa le creasca parul din nou in zonele in care le-a cazut. Sunt mai sociabili decat prima data cand i-am adus la tratament in Cluj. Avem sperante mari pentru ei, mai ales ca deja s-au anuntat si posibili adoptatori pentru 3 dintre ei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sirius Animal Rescue
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *